Pechhulp

Ook nu de praatpaal uit het straatbeeld is verdwenen wilt u natuurlijk verzekerd zijn van hulp bij pech. Kies daarom voor de Pechhulp van Bosch Car Service! Met de Pechhulp van Bosch Car Service wordt bij pech alles goed en snel voor u geregeld.

 

U kunt de Pechhulp afsluiten bij het periodieke onderhoud van uw auto of bij de aankoop van een occasion. Omdat wij bij het onderhoud van uw auto garant staan voor de kwaliteit van ons werk, blijft uw auto in topconditie. Hierdoor is de kans klein dat u met pech komt te staan. Daarom betaalt u voor de Pechhulp van Bosch Car Service het scherpste tarief. Klik hier voor alle informatie over de Bosch Car Service pechhulp.

 

Plan online een afspraak.

Slim de wachttijden omzeilen? Plan dan snel en eenvoudig online uw afspraak! Daarnaast maakt u meteen kans op een auto t.w.v. €10.000,-*

 

Maak kans op een auto!

In 2017 maakt u kans op een auto ter waarde van € 10.000,- als u een online afspraak plant bij Bosch Car Service.

 

Wilt u deze fantastische prijs winnen? Meedoen is heel eenvoudig: plan hier een online afspraak bij Bosch Car Service Slootweg. De winnaar ontvangt van Bosch Car Service €10.000,- voor een auto naar keuze, te besteden bij het Bosch Car Service autobedrijf waar uw afspraak is gepland.

 

Waarvoor kunt u terecht bij Bosch Car Service Slootweg?

Bij Bosch Car Service Slootweg vindt u alles om u en uw auto op weg te brengen en te houden; zowel bij ons autobedrijf als online. Van reparatie of onderhoud tot de verzekering en financiering van uw auto. Bosch Car Service Slootweg helpt u snel, goed en precies zoals ú het wilt, zelfs onderweg!

 

Bij Bosch Car Service zit ú achter het stuur. Maak nu online een afspraak!