Wie zijn wij?

pand2.jpgAutobedrijf Slootweg in Amersfoort is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor het totaalpakket voor uw auto. Met onze jarenlange ervaring en vakkundigheid kunt u er vanuit gaan dat uw wens of probleem bij Autobedrijf Slootweg wordt opgelost.

 

Alles op autogebied

We zijn een full-service autobedrijf waar u welkom bent voor reparaties, beurten en onderhoud van alle automerken. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor trekhaak monteren, autopoetsen en reconditioneren. Met 35 jaar ervaring is Autobedrijf Slootweg een vertrouwd adres voor al uw autowensen.

 

Verkoop

Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto kunt u terecht in onze moderne showroom. Met diverse merken jong gebruikte auto’s is er voor ieder wat wils. Kijkt u voor het actuele aanbod eens in het overzicht.

 

TinQ

Autobedrijf Slootweg beschikt over een TinQ tankstation.

TinQ is een landelijke keten van onbemande tankstations. TinQ heeft dus geen personeel, geen shop, geen toiletten en geen spaarsysteem. U betaalt alleen voor de brandstof. Dat scheelt vele euro's per tank. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

We bieden u graag vakkundigheid voor een eerlijke prijs. Neemt u voor vragen gerust contact met ons op, we geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

 

Wilt u meer weten over Autobedrijf Slootweg? Kom dan eens een kijkje nemen in ons moderne pand in Amersfoort.