Bovag Garantie

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 10.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezig houden. Voor de consument is BOVAG in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Bovendien verbinden ze zich aan het verlenen van de standaard BOVAG garantie, zodat de consument te allen tijd terug kan vallen op het BOVAG bedrijf.

 

Het BOVAG Garantie bewijs

 

Wij zijn gecertificeerd BOVAG dealer. Dat betekend dat u minimaal 6 maanden garantie krijgt op aankoop van een gebruikte auto, bij een koopprijs van minimaal € 4.500,- Betaald u minder voor uw auto, maar nog altijd meer dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde, dan heeft u ook recht op de BOVAG garantie.

 

BOVAG Reparatie Garantie van 3 maanden

 

Met goed opgeleid personeel en een strakke kwaliteitscontrole gaat er zelden iets mis. Mocht u na reparatie toch nog dezelfde problemen ondervinden dan wordt de vervolg reparatie kosteloos vergoed.